Valotaide-esitykset

Unohtumaton elämys toiveidesi mukaan toteutettuna

Valotaide-esitykset

Unohtumaton elämys toiveidesi mukaan toteutettuna

Mistä on kyse?

Anna tapahtumasi tai juhlasi vieraille ylellisen ikimuistoinen visuaalinen elämys, jossa upeat valoefektit yhdistyvät performanssitaiteen parhaisiin paloihin. Olemme kehittäneet ohjelmiston, jonka avulla voimme simuloida ja luoda vuorovaikutteisia, toiveidesi mukaan räätälöityjä elämyksiä, jotka eivät vain vangitse katsetta vaan hurmaavat kokonaisvaltaisesti.

Esitykset

Selvitämme tarkkaan toiveesi ja tarpeesi ja luomme esitykselle kuvakäsikirjoituksen. Ja mikäli kaipaat vielä kirsikkaa kakun päälle, voimme järjestää paikalle huippuesiintyjiä niin musiikin kuin tanssin maailmoista. Valotaide-esitysten avulla luot tapahtumaan takuulla räjäyttävän näyttävän aloituksen – olipa kyseessä konferenssi, juhla tai yritystilaisuus.

Installaatiot

Teemme yhteistyötä sekä yhteistyökumppanimme Studio Lightpaintingin että kansainvälisen taiteilijaverkoston kanssa. Heidän avullaan voimme yhdistää installaatioihin live-esityksiä ja tuoda näin erityisen hienon lisän ohjelmaasi.Pystymme luomaan valoinstallaatioita kaikenkokoisiin tiloihin ja tapahtumiin täysin toiveidesi mukaan sekä vastaamaan myös teknisestä tuesta koko tapahtuman ajan.

Tuo valo tapahtumaasi ainutlaatuisella tavalla

Etsitkö kenties jotain erikoisempaa tapahtumasi elävöittäjäksi?

Olet löytänyt etsimäsi!

Eikä tässä vielä kaikki

Tutustu myös muihin palveluihimme